Thursday, November 12, 2015

Manhua Revival Project

assalaamu alaikum dan salam sejahtera.
lama btul aku x tgk blog ni.
busy memanjang.
projek2 scan tertangguh sokmo.
external hard disk pun dah kong.
mujur ada backup kat orang.
tapi projek2 dalam proses semua bungkus.
aku kena start semula dari awal untuk on-going projects.

sekarang, CERITA UTAMA.
perhatian untuk semua yg mengenali aku.
skrg ni, komik hong kong dalam pasaran dah tinggal Jejak Wira Versi Baru.
tinggal satu tajuk je.
harap2, x le jadi tergantung.
biar le terbit sampai tamat.
ada kawan2 dan kenalan aku yg berminat nak terbitkan komik2 Hong Kong yg baru dan menyambung tajuk2 yg tergantung sebelum ni.
keizinan dari Hong Kong dah dapat.
so skrg ni, diorg nak tgk sambutan mcm mana.
kalo sambutan cukup, diorang akan teruskan projek.
untuk maklumat lanjut, sila join group FB Legasi Manhua Malaysia dan like posting di link berikut:
selain itu, mohon juga sebarkan kpd kawan2 lain yg kaki komik juga.
dgn sebaran yg secukupnya, harap2 dgn secara berperingkat2, kegemilangan komik2 hong kong (manhua) era 1990-an dapat dikembalikan.
lagi banyak like, lagi cerah harapan projek akan diteruskan.

page fb aku Ji Fat.
tapi x de apa pun, hu3
sekian, terima kasih.


5 comments:

pujangga yeh said...

Terbaik..klu dpt terjemah wira golok pas episod 180 punye smpi tamat siri yg 800 lbih kn best..gud luck bro

Khairul Asraf said...

Hidup 4 kuasa besar!!

AppleSlice said...

terbaekkkk revive WIRA GOLOK sampai abis. tapi start 181 sampai 800 setiap minggu sekali kena baca agak 15 tahun lagi . Kalau boleh keluar sekaligus.
belum lagi tengok heng mei macam mana mampus , si heng dgn ketua kaum luar muka pon tak keluar lagi.
si yichu belum disembelih lagi.

Norhafiza Harif said...

Hi, boleh tahu untuk scanned comic ni semua masih available ke? Kalau available boleh emailkan ke fiza_harif@yahoo.com untuk quotation. Thanks.

Muhd Shamel said...

Bro tahu tak mana nak cari balik semua chapter jejak wira versi baru jilid 1 sampai sekarang punya... Pernah baca tapi bukan dari mula.. Cari gak kt online playstore semua takda.. Area memana ada x gudang utk komik jejak wira ni

Post a Comment